Kärlek på idiotiska – mange hellberg

”Kärlek på Idiotiska” är en naken och fri uppvisning av vild skapandeglädje och intuitiv konst och poesi som vägrar följa några normer. Här samsas kärlek, mörker, frihet och uppriktigt vansinne. Med en smärtsam rättframhet vågar Hellberg visa nakna känslor rakt igenom, han vågar älska och hata och det är omöjligt att värja sig från känslostormen, men varför skulle vi vilja det.
Det finns ett instakonto med över 500 personer som har gaddat in Mange Hellbergs alster. Det borde fungera som en introduktion till konstnären, musikern och poeten.
Hellbergs liv har gått från hyllad musiker med över 12 miljoner lyssningar på Spotify till att utveckla ett livslångt skapande: han ritar, målar och skriver med galenskapen som närmaste vän och fiende.
När du väl stigit in i Hellbergs värld vill du inte återvända till den bleka verkligheten, kanske till och med tatuera in den för evigt. Han omfamnar alla; hemlösa, kärlekslösa, förälskade, penninglösa, rika, klasslösa, lallare och alla ni andra. Utan- och innanförskap har aldrig skildrats eller omfamnats på sättet Hellberg gör.