Max Gustafsons ”Homo Consumericus” släpps i handeln 16e april!

”Självmordssekten Homo Consumericus dyrkar något som kallas tillväxt, bränner olja och hoppas
på att ett teknist mirakel ska rädda dem. Max Gustafson har tagit sig an en av de svåraste uppgifter som finns: att skapa humor och satir om en miljö som håller på att kollapsa, en värld som går under i realtid. Och allt vi gör är att trycka på snooze.
Gustafson vänder skrattspegeln i boken lika mycket mot oss själva som mot giriga storbolag eller sovande politiker.
Låt skrattet bli den väckarklocka som ringer för förändring!”

Max Gustafsons Homo Consumericus, är ett verk som med sin unika humor får oss att skratta och gråta över vad som håller på att hända med vår miljö och värld när allt styrs av kortsiktiga vinster och ohållbar konsumtion. Gustafson vänder skrattspegeln i boken mot oss själva precis lika mycket som mot giriga storbolag eller sovande politiker.”

Efter en lång tids covid-paus är Placenta på gång igen 2021. Vi börjar med årets mest angelägna titel.

Fredagen 16/4 – Releasefest i Göteborgs litteraturhus. Släppfesten kommer äga rum den 16e april 16:00 och så länge vi orkar. Plats: Göteborgs Litteraturhus och alla som vill komma är välkomna! Vi kommer självklart att följa de aktuella restriktioner som finns vid tillfället och kan inte garantera att ni får plats men kommer även att livestreama eventet. Du som inte kan eller vill vara med på plats kommer att kunna beställa signerade exemplar av boken och ställa frågor till Max i realtid via nätet. Signering, författarsamtal och vin…

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    Meta

    K.J. Elton Skriven av: